FI JVA CIE BY EE LV LT BALT MVA BYV-13 PMV-13 LVV-15 TLNW-16
Magicfox`s Malvira
"LUMO"

 

Rekisterinumero: FI21698/12

Syntynyt: 21.02.2012

Lumo Koiranetissä

Kasvattaja: Hanna Helin, kennel Magicfox`s
Omistajat: Hanna Helin ja Jarno Niemi

Terveystulokset:

Lonkat: AA 
Kyynärät: 00 
Polvet: 00
Silmät: ok, lievä dichtiasis (11.5.2015)
Selkä: Epävirallisesti kuvattu, terve

Luonteeltaan Lumo on ferrari, joka toimii bensalla (tai kerosiinillä), Taika taasen diiselillä. Tämä kuvaa äidin ja tyttären eroja hyvin :) Lumo RAKASTAA agilityä, vauhtia on niin paljon etteivät omat tassut meinaa perässä pysyä, ohjaajasta puhumattakaan... Kaikki noutohommat ovat myös pikkuneidin sydäntä lähellä. Nenänkäyttö on myös Lumosta ihanaa, jäljestys pääosin maavainuista mutta käyttää  tarpeen mukaan ilmavainuakin hyvin. Näyttelyissä Lumo on pärjännyt nuoreen ikäänsä nähden upeasti, onhan hän aika Lumoava ;)

Kotona Lumo on sellainen kainaloinen. Jos Taika nukkuu "omassa huoneessaan" sohvalla niin Lumo on aina siellä missä mekin. Niin päivällä kuin yölläkin- jokaisen yön on pikkuneiti nukkunut meidän sängyssä. Todella ihmisrakas, aktiivinen, hyvähermoinen, innostuva mutta myös rauhoittumaan kykenevä ihanuus- tässä paketissa on kaikki mitä tollerilta voin koskaan toivoa!

TULOKSIA

Paatsan Malja 2017 
Lumolle myönnettiin Suomen noutajakoirajärjestön jakama Paatsan malja vuonna 2017 saavutetuista ansioista. Lumo on noutajien paras käyttö- ja näyttelykoira vuonna 2017. Palkintoon oikeuttavat tulokset Lumo saavutti MEJÄ:ssä sekä näyttelyissä. Vuonna 2018 Lumo ylsi toiseksi parhaaksi noutajaksi Paatsan malja- kisassa.

MH- luonnekuvaus:

Suoritettu hyväksytysti 24.8.2013, tuomarina Anne Kuivinen.

AGILITY:

Midi-1 E LUVA, -10.72 s, 4. sija (hyppyrata)
Midi- 1 EH (10. virhepistettä, sijoitus 5,  hyppyrata)
Medi-1 EH (15. virhepistettä, agilityrata)

MEJÄ:

FI JVA

MEJÄ Mynämäki 19.08.2018, tuomarina Saija Kaleva, VOI 1 46 pistettä

Koeselostus: "Hyvin ohjattu lähtö, josta alkaa maa- ja ilmavainuinen jäljestystyö. Koira etenee pääsääntöisesti loivasti aaltoillen jäljen molemmin puolin mukavaa kävelyvauhtia. Ensimmäinen kulma, jolla katko, selviää rengastamalla. Toinen kulma tarkasti, kolmas laajalla kaarroksella. 3. osuudella laajempi lenkki jäljen sivussa. Makuista merkkaa kaksi ensimmäistä pikaisesti, kolmas ohi ja neljäs hienosti pysähtyen. Kaadon löysi ja oli siitä kiinnostunut. Hieno äänetön suoritus".

Tolleri-MEJÄ Virrat 12.08.2018, tuomarina Annamari Murtolahti, VOI 1 48 pistettä

Koeselostus: "Koira ohjataan jäljelle, josta alkaa sopivanvauhtinen jäljestys, missä käytetään hyväksi sekä maa- että ilmavainua. Kaikki osuudet edetään jälkitarkasti jäljen päällä tai sen välittömässä läheisyydessä. Vain yksi pisto jäljen sivuun viimeisellä osuudella, josta palataan omatoimisesti takaisin jäljelle. 1. kulma, jolla katko, veretyksen loppuun ja jäljentekijöiden saappaista tukea ottaen uuden osuuden alkuun. 2. kulma sääntöjen mukaisesti ja 3. kulma tarkasti. Makuista 1. ja 4. merkataan erinomaisesti, 2. ja 3. nopeasti pysähtyen. Suoraan kaadolle, joka kiinnostaa. Erinomainen, hiljainen jäljestystyö, jossa ohjaaja luottaa koiraansa".

MEJÄ Akaa 25.07.2018, tuomarina Karla Sohlman, VOI -

Koeselostus: "Lumo tutkii lähtömakauksen hyvin ja saatetaan mallikkaasti veriuralle. Alkaa sopivavauhtinen jäljestys jossa käytetään pääosin maavainua. 1:n osuus hyvin vain yksi pisto jäljen sivuun. Makuun kiertää aivan vierestä ohi. 1:n kulman katko veretyksen lopusta rengastus takana ja kaarroksella ulkokautta toiselle osuudelle. Se myös hyvin, vaikka maasto on haastavaa harvennushakkuualuetta. Osuuden makuun tutkii hyvin. Kolmannella kulmalla oli jäljentekijät tehneet pitkän piston suunnistusvaiheessa ja Lumo tekee kulmalla laajan rengastuksen takana ja palaa kulmalle jossa pieni pyörähdys ja 3:lle osuudelle. Tämä osuus on paljas hakkuuaukko jossa on todella kuuma ja siellä on vaikea kulkea. Lumo kuitenkin sinnikäästi työstää itsensä 3:lle kulmalle. Osuuden makuun tutkii. Kulmalle tultaessa on todella kuuma ja aikaa on mennyt haastavassa maastossa, joten koiran ohjaaja keskeyttää kokeen. Lumo osoitti sinnikkyyttä ja hyvää nenän käyttöä tänään. Valitettavasti olosuhteet olivat nämä. Tsemppiä jatkoon!".

MEJÄ Orivesi 27.06.2018, tuomarina Sanna Rantanen, VOI 1 44 pistettä

Koeselostus: "Alkumakaus tutkitaan yhdessä, sitten ohjattuna maa- ja ilmavainuiseen mukavavauhtiseen jäljestykseen. 1. osuus tarkasti, 1. kulman katkolla kaarretaan hieman ennen veren loppua ulkopuolelle, josta kaarroksella ensin veren loppuun, sitten tekijöiden jäljille ja veren jatkoon. 2. ja 3. osuudella yhdet laajemmat tarkastelut osuutta kohden. 4. osuudella pari pientä pyörähdystä. 2. kulma tarkasti, 3. hieman pitkäksi ja rengastaen jatkoon. Makauksista kaksi ensimmäistä merkataan pysähtyen, 3. vauhtia hidastaen ja nuuhkien, 4. ylittyy. Kaadolle suoraan, jää tutkimaan sorkkaa. Varma jälkityö, jossa pisteitä verottaa parit tarkistuslenkit ja makaukset".

Mejä Ilmajoki 23.06.2018, tuomarina Sanna Rantanen, VOI 2 34 pistettä

Koeselostus: "Ohjattu lähtö alkumakauksen tutkimisen jälkeen. Lumo jäljestää mukavaa kävelyvauhtia, tilanteen mukaan sekä maa- että ilmavainua käyttäen. Jäljen alku on runsasta pyöritystä, jäljestyksen punainen lanka ei ole löytyä eikä matka etene. Todetaan hukka ja otetaan uusi alku ensimmäiseltä makaukselta. Sitten työ asettuu uomiinsa ja jäljestys alkaa sujua. Osuuksilla vain muutamia narun, puolentoista mittaisia tarkistuspyörähdyksiä. Ensimmäisen kulman katko ratkeaa osin rengastaen, osin tekijöiden jälkiin tukeutuen. Toinen ja kolmas pienillä suunnantarkistuksilla. Makauksista ensimmäistä ei arvostella puhtaan jäljen osoittamisen vuoksi, toinen ja kolmas ohittuu, neljäs merkataan. Kaadolle suoraan, jää tutkimaan sorkkaa. Harmittava alku muuten hyvässä työssä!"

Mejä Ylöjärvi (Parkkuu) 13.06.2018, tuomarina Tommi Sianoja. VOI 1 47 pistettä

Koeselostus: "Lumo nuuhkii alkumakuun. Hyvin ohjattuna maa- sekä ilmavainuiseen jälkiuran päällä etenevään työhön. 1. osuuden puolivälissä pikku lenkki sivulla. 2. osuuden alussa ja 3. osuuden lopulla pikku kaarros sivussa. 4. jäljen mukaisesti. Kulmista ensimmäinen on katko. Se rengastaen jatkoon. 2. Meinaa ensin hieman oikaista, mutta palaa juuri ennen seuraavaa osuutta tarkistamaan kulman kohdan. Viimeinen jäljen mukaisesti. Makuut merkkaa kaikki pysähtyen ja nuuhkien, tosin kolmannen osoitus olisi saanut olla selkeämpi. Ilmavainulla kaadolle jota nuuhkaisee ja jää, mutta saisi olla siitä kiinnostuneempi".

Mejä Päijälä 20.05.2018, tuomarina Mikko Ahti, VOI 2 35 pistettä

Koeselostus: "Koira ohjataan jälkityöhön, jossa verijälkeä seurataan kaikilla osuuksilla jälkitarkasti ja reipasta vauhtia edeten. Jäljen aikana vain muutama lyhyt tarkistus, joilta itsenäisesti ja nopeasti palaa takaisin. Ensimmäisen osuuden loppupuolella lähtee määrätietoisesti vieraiden jälkien perään, tuomitaan hukka. Ensimmäistä kulmaa oikaistaan parikymmentä metriä ja kolmatta kulmaa vastaava määrä takakautta lenkillä. Toinen kulma on katko ja se selviää vaivattomasti. Makauksista koira merkkaa kaksi ensimmäistä ja kahdella viimeisellä vain nopea nyökkäys. Kaadolle suoraan ja sorkka kiinnosti. Tänään muuten hienoa jäljestystä, mutta harmittava työtapaturma ensimmäisellä osuudella".

Mejä Sastamala 16.05.2018, tuomarina Karla Sohlman, VOI 1 44 pistettä

Koeselostus: "Lumo tutkii lähtömakauksen ja saatetaan mallikkaasti veriuralle. Alkaa sopivavauhtinen jäljestys, jossa käytetään pääosin ilmavainua. Kaikki osuudet edetään hyvin, tehden joka osuudella parit pienet ja isommat pyörähdykset jäljen jommalle kummalle puolelle. Kolmannella osuudella kuljetaan pikku pätkä jäljen sivussa, sen suuntaisesti kuitenkin. Ensimmäinen kulma, jolla katko, veretyksen lopusta parilla rengastuksella jatkoon, toinen tarkasti, kolmas pienellä rengastuksella. Makauksista osoitti hyvin ensimmäisen ja toisen, kolmas kävellään yli, neljännellä pysähtyy ja nuuhkaisee nopeasti. Kaadolle suoraan ja se kiinnosti. Lumo osoitti omistavansa jälkikoiran nenän ja työtehtävä oli mieluinen. Koirakon työskentelyä oli ilo seurata. Pisteitä pudottaa matkan aikana tulleet pyörähtelyt ja makaukset".

Mejä Mynämäki 22.04.2018, tuomarina Juhani Heikniemi, VOI 1 42 pistettä

Koeselostus: "Alkumakaus osoitetaan ja siitä ohjatusti jäljelle. Sopivavauhtisessa jäljestyksessä käytetään pääasiassa maavainua. Makauksista merktaaan vain yksi. Katkokulma selviää lenkittäen. Seuraava kulma tarkasti ja heti sen jälkeen pieni tarkistus. Viimeinen pienellä suunnantarkistuksella. Jälkeä pitkin kaadolle jota pysähtyy nuuhkimaan".

Mejä Karvia 03.09.2017, Satakunnan kennelpiirin piirinmestaruuskoe, ylituomarina Kari Hyytiäinen, VOI 1 45 pistettä, PM- sija 5.

Koeselostus: "Koira jäljestää pääosin ilmavainulla jäljen päällä reipasta vauhtia edeten, tekee pari tarkistusta jäljen sivuille. Katkokulma selviää laajalla renkaalla, toinen kulma tarkasti ja kolmas muutama metri oikaisten. Makauksista yhden merkkaa selvästi ja kolme nopeasti. Sorkalle suoraan ja sitä nuuhkitaan. Hyvä suoritus".

Mejä Keuruu 27.08.2017, tuomarina Kalle Järvinen, VOI 1 43 pistettä

Koeselostus: "Lumolle näytetään alkumakuu, tästä alkaa vauhdikas jäljestys. Kaikilla osuuksilla pieni tarkistuspisto. Ensimmäinen ja toinen makuu merkataan, kolmas ja neljäs yli kävely. Ensimmäinen kulma erittäin tarkasti. Toinen kulma, jolla katko, lenkittäen jatkoon, kolmas kulma tarkastuslenkillä. Sorkalle suoraan ja saisi pikkuisen kiinnostua enemmän. Varmuustreeniä makuille ja suorille niin saadaan puuttuvat pisteet talteen".

Tollerimejä Virrat 06.08.2017, tuomarina Taina Ketola
Voi 2 36 pistettä

Koeselostus: " Alkumakuu tutkitaan, ohjattu lähtö. Koira jäljestää pääosin ilmavainulla jälkiuralla tai sen välittömässä läheisyydessä. Ensimmäisellä osuudella tarkistuslenkki jäljen kummallakin puolella. Kolmannella osuudella jäljen tuntumassa pyörähdys, muuten jälkitarkkaa työtä. Toisella osuudella tarvitaan pari kehotusta ohjaajalta työn jatkamiseen. Makauksista merkataan ensimmäinen, toinen ja neljäs. Kolmas ylitetään. Katkokulma kahdella rengastuksella tehokkaasti, toinen kulma lenkillä, kolmas tarkasti. Kaadolle tullaan suoraan, ohittaa sorkan parilla metrillä ja jatkaa jäljentekijöiden jälkiä pitkin, hukka. Uusi alku puhtaalta jäljeltä, menee suoraan sorkalle jota nuuhkii. Epäonnekkaasti ilmavainu vei lopussa sorkan ohi".

Mejä Pirkan nuuskut, Päijälä 21.05.2017, tuomarina Kari Grönman
Voi 2 36 pistettä

Koeselostus: "Koiralle osoitetaan lähtömakuu, josta hyvin ohjattuna jäljelle. Koira aloittaa pääosin maavainuisen, veriuralla tai sen välittömässä läheisyydessä, maastoon sopivaa vauhtia etenevän jälkityön. Ensimmäinen kulma, jolla katko, ensin veretyksen loppuun, sitten kaarroksia kulman takana, joiden aikana erkanee niin kauas jäljestä, ettei palaa -> hukka. Osoitetaan puhdas jälki ja jäljestys jatkuu. Muut kulmat jäljen mukaisesti. Makuista koira osoittaa 2. ja 4., 1. ja 3. ylittää. Kaadolle suoraan sorkkaa nuuhki  ja nuoli".

Mejä Sastamala 07.05.2017, tuomarina Juhani Heikniemi
Voi 1 46 pistettä, FI JVA

Koeselostus: "Alkumakauksella ohjaaja kertoo Lumolle päivän tehtävän ja siitä ohjatusti jäljelle. Vauhti on reipasta, koska ohjaaja pyrkii pitämään narun löysällä, jolloin koira määrää vauhdin. Työ on maavainuista ja jälkitarkkaa. Makauksista merkataan vain kaksi. Katkokulma kahdella lenkillä, toinen kulma taustan tarkistuksella. Kolmas tarkasti. Jälkeä pitkin kaadolle, jonka osoittaa nuuhkien".

Mejä Mynämäki 23.4.2017, tuomarina Jessika Järviniemi
Voi 1, 44 pistettä

Koeselostus: "Lumo- koira merkkaa alkumakauksen ja ohjatusti jäljelle. Koira etenee kaksi ensimmäistä suoraa osuutta aivan jälkiuralla tai välittömästi sen tuntumassa. Kolmannella osuudella pari tarkistuslenkkiä, samoin viimeisen osuuden lopulla, tästä ohjaajan kehoituksella takaisin jälkiuralle. 1. kulma jolla katko, Lumo jäljestää veretetyn osuuden loppuun ja nopeasti kaartaen seuraavalle osuudelle. 2. kulma tarkasti ja 3. kulmalla pyörimistä kulman takana, selvittää kuitenkin suunnan omatoimisesti. Makauksista kaksi merkkaa selvästi, yhden pikaisesti ja yhden ylittää. Kaadolle tulee suoraan jonka nuuskii ja nuolee. Hieno suoritus!"

Mejä Kangasala 10.8.2016, tuomarina Karla Sohlman
Voi 3, 22 pistettä

Koeselostus: "Lumo tutkii alkumakauksen ja saatetaan hyvin päivän työtehtävään. Alkaa reipasta vauhtia etenevä jäljestys, jossa kuljetaan 1. osuus maavainua ja loput ilmavainua. 1. osuus hienosti melkein jäljen päällä. 1. kulmalla katko veretyksen lopusta alkaa pyöriminen ja laajojen rengastusten tekeminen. Töitä tehdään mutta jatko ei selviä. Tuomitaan 1. hukka. 3. osuuden loppua kohden työskentely muuttuu aaltoilevaksi ja rengastuksia tekeväksi. Näistä yksi johtaa 2. hukkaan. Yritetään vielä ja loppu 3. osuutta hyvin kulmalle. Se laajalla lenkillä takaa. 4. osuudella pieniä pyörähdyksiä ja pistoja tehden kaadolle, joka kiinnosti. Kaikki makaukset Lumo osoitti. Lumon 1. osuuden työskentely lupaili hyvää tulosta päivälle. Harmittavasti sen jälkeen tapahtui parit työtapaturmat jotka himmensivät tuloksen. Jäljestää Lumo kyllä osaa".

Mejä Ikaalinen 15.7.2016, tuomarina Sanna Rantanen
Voi 2, 34 pistettä

Koeselostus: "Ohjattu lähtö. Lumo jäljestää mukavaa kävelyvauhtia pääosin maavainulla. Ensimmäisellä osuudella kaksi kaartoa jäljen sivuun, ensimmäinen kulma tarkasti. Toisella osuudella määrätietoinen poistuminen jäljeltä sorkanjälkiä seuraten aina hukkaan asti. Palautus puhtaalle jäljelle, jota hyvin katkokulmalle. Katko teettää kovati töitä kun Lumo rengastelee erittäin laajasti jälkeä vasemmalta, jäljen jatkuessa oikealle. Lopulta jatko kuitenkin löytyy tekijöiden jälkiä tukena käyttäen. Kolmas ja neljäs osuus kolmella lenkillä jäljen sivuun. Kolmas kulma jäljen mukaisesti. Makauksista Lumo merkkaa kaksi hyväksyttävästi, kaksi jää huomiotta. Kaadolle tullaan ilmavainula, jää nuuhkimaan sorkkaa. Tänään Lumo hairahti kerran sorkanjäljille, muutoin oikein mallikasta työtä".

Mejä Keuruu 19.6.2016, tuomarina Olavi Nurmiranta
Voi 3, 27 pistettä

Koeselostus: "Lumo tutkii lähtömakauksen ja aloittaa hieman reipasvauhtisen jäljestyksen. Koira tekee joka osuudella laajat tarkistukset ja vähän turhaa pyörimistä. Ennen ensimmäistä kulmaa Lumo poistuu määrätietoisesti jäljeltä, hukka. Katkokulma rengastaen, muut kulmat liian laajalla lenkillä. Makaukset Lumo merkkaa selvästi. Viimeisellä osuudella koira ajautuu koneuraa pitkin hukkaan saakka".

Mejä Päijälä 15.5.2016, tuomarina Antti Koski
Voi 2, 30 pistettä

Koeselostus: "Ohjaaja osoittaa koiralle alkumakauksen.  Alku nuuhkitaan ja siitä innokkaasti liikkeelle. Vauhti on tänään reipas, mutta maastoon sopiva. Jälkityö on pääosin tarkkaa jäljen päällä kaikilla osuuksilla. Toisen osuuden alussa muutamat tarkistukset ojien kohdalla, samoin viimeisellä osuudella. Ensimmäinen makaus osoitetaan hyvin. Seuraavien kohdalla vauhti ei pysähdy, viimeinen vierestä ohi. Katko ensimmäisellä kulmalla. Sitä selvitetään pitkään takana ja oikealla. Löydetään linnunraato, mutta ei enää veretystä. Hukka. Toinen kulma tarkasti. Viimeinen kulma hieman oikaisten. Kaadolle veretystä pitkin, sorkka kiinnosti. Haasteet ensimmäisellä kulmalla ja makausten osin puutteellinen osoittaminen laskevat tänään pisteitä ja palkintosijaa". 

 Tollerimejä Virrat 16.8.2015, tuomarina Antti Koski

Voi 1, 40 pistettä

Koeselostus:
"Lähti hieman hätäisesti, koira kuitenkin nuuhkii veren. Jälkityö alkaa reippaalla maavainulla. Loppua kohti otetaan myös ilmasta hajuja. Kaikilla osuuksilla lyhyitä pistoja jäljen sivuille. Toisen osuuden hakkuuaukolla kuljettiin tuulen alapuolella, kolmannella osuudella käytiin kaukana sivussa, palattiin kehoituksella. Yksi makaus osoitettiin selvästi pysähtyen, kolmas. Ensimmäisestä makauksesta mentiin ohi, muiden kohdalla vauhti ei pysähtynyt. Katkokulma ratkaistiin veretyksen lopusta rengastusta laajentaen. Toinen kulma terävästi, viimeinen suunnantarkistuksella. Sorkasta saadaan ilmavainu, jäädään nuuhkimaan kaatoa".

Luvia 18.05.2014, tuomarina Jarmo Nummijärvi
Avo1, 44 pistettä -> siirto voittajaluokkaan

Koeselostus:
"Hallittu jäljelle lähtö. Ilmavainuinen, verkasvauhtinen jäljestäjä. 1. osuus ja 2. osuuden puoliväliin asti jälkiuralla. 2. osuuden loppuosalla pöyrimistä jäljen molemmin puolin, molemmat kulmat tarkasti. Makaukset merkattiin. 3. osuuden alussa muutama sivupisto, enin osa osuudesta mallikasta jäljestystä. Lupaava nuori koira, jonka ohjaaja hyvin tuntee. Kaadon omisti nuuhkien".

Lempäälä 23.7.2013, tuomarina Sanna Rantanen
Avo 1, 46 pistettä

Koeselostus:
" Lumo nuuhkii alkumakauksen ja lähtee reippaasti matkaan. Jälkeä lähdetään etenemään reipasta kävelyvauhtia osin aivan jälkitarkasti ja avoimessa tuulisessa maastossa osin ilmavainulla hieman aaltoillen. 1. osuudella pienet tarkistuslenkit jäljen molemmille sivuille. 2. osuudella ajaudutaan uraa hieman jäljen sivuun, josta pienen selvittelyn jälkeen verijälki löytyy uudelleen. Lumo häiriintyy kehoituksista, mutta työrauhan saatuaan tehtävä on jälleen selkeä. 1. kulma tarkasti, makaus hyvin. 2. kulmalle hieman sivusta, makaus hyvin, kulma tarkasti. Kaadolle ilmavainulla, jää nuuhkimaan sorkkaa. Nuorelta koiralta hieno suoritus! "

25.5.2013 Tottijärvi, tuomarina Sanna Rantanen:
Mejä avo 2, 35 pistettä

Koeselostus:
"Lumolle osoitetaan päivän työtehtävä, mistä alkaa maa- ja ilmavainuinen sopivavauhtinen työ. Ensimmäisellä osuudella kahdet laajemmat lenkit ja toisella osuudella yksi. Kolmannella osuudella enemmän lenkkejä osuuden puolivälissä tuoreilla sorkan jäljillä. Lenkit tuottavat lopulta hukan, kun matka ei etene. Molemmat kulmat tarkasti ja makuut hyvin merkaten. Kaadolle suoraan, jää sorkalle. Nuori koira, josta kokemuksen myötä tulee varmasti mainio jäljestäjä". Avo 2 35 pistettä.

Vuoden 2013 Tulokas Tolleri- kisan 3.
Novascotiannoutajat ry:n vuoden 2017 MEJÄ- tollerikisan 5.
Pirkanmaan noutajakoirayhdistyksen vuoden 2017 MEJÄ- koira 4.
Keuruunseudun kennelkerhon vuoden 2017 MEJÄ- koira3.

Vesipelastus:

SOVE hyväksytty 28.7.2017 Ikaalinen , tuomarina Monica Lindroos. 70 pistettä.
Novascotiannoutajat ry:n vuoden 2017 VEPE tolleri- kisan 3.

Ikaalinen 27.07.2018: VEPE ALO 1 96 pistettä, tuomarina Monica Lindroos

Näyttelyt:

5 Kunniapalkintoa pentuluokasta
20 sert (16 Suomesta)
16 cacib
1 x NORD-SERT (Suomi)
1 X NORD VA-SERT (Suomi)
10 x va-cacib
4 x va-sert
16 ROP- sijoitusta
 15 VSP- sijoitusta
Pohjoismaiden Voittaja 2013
Valko-Venäjän Voittaja 2013
Valko-Venäjän muotovalio
Viron muotovalio
Latvian muotovalio
Liettuan muotovalio
Baltian muotovalio
Latvian Voittaja -15
Tallinnan Voittaja -16

Pirkanmaan Noutajakoirayhdistyksen Vuoden Näyttelykoira 2013
Novascotiannoutajat ry:n Vuoden 2013 Show- tollerikisan 3. ja narttujen paras
Novascotiannoutajat ry:n Vuoden 2017 Show- tollerikisan 4.
KSKK:n Vuoden 2017  näyttelykoirakisan 2.
Pirkanmaan  noutajakoirayhdistyksen Vuoden 2017 näyttelykoirakisan 2.
ISKK:n Vuoden 2017 Näyttelykoira.
Tollershown pn2 vuonna 2018
Tollershow Paras Pää ja Ilme 2018
Tollershow Paras Pari (yhdessä Minkun kanssa) 2018
TAMSK:n  vuoden 2017 harrastuskoirakisan 2
TAMSK:n vuoden 2018 harrastuskoirakisan 1. jaetulla sijalla Minkun kanssa
ISKK:n Vuoden 2018 MEJÄ- koira